17.08.2017 15:58

30 bin kişiyi dolandırdı!

İzmir'de kurduğu reklamcılık şirketi aracılığıyla, internet üzerinde 30 bin kişiyi dolandıran 23 yaşındaki Zeynel Okan B. yakalandı.

 Zeynel Okan B., İzmir'de internet reklamcılığı amacıyla bir şirket kurdu. İnternet üzerinden 30 bin kişiyi üye yapan ve 'Kar payı vereceğim' diyerek üyelerden yaklaşık 37 milyon lira toplayan Zeynel Okan B. ortadan kayboldu.

Eskişehir'de oturduğu belirlenen ve Eskişehir'de de çok sayıda kişiyi aynı yöntemle dolandırdığı öne sürülen Zeynel Okan B.'yi yakalamak için Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çalışma başlattı.

30 bin kişiyi 37 milyon lira dolandırdı

Yapılan araştırmada Zeynel Okan B.'nin, şirketin bankada bulunan paralarını önce kız arkadaşı ile birinci ve ikinci derecede yakınlarının banka hesaplarına havale yaptığı, daha sonra bu paraları alıp İstanbul'a kaçtığı belirlendi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kendisine ve İstanbul'daki arkadaşlarına lüks araçlar ile rezidans daireler satın alan Zeynel Okan B.'yi İstanbul'da yakaladı. Eskişehir'e getirilen Zeynel Okan B. 'Nitelikli dolandırıcılık' suçundan sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne konuldu.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.