28.06.2017 10:08

Ali Eyüboğlu'ndan dizi kanallarına çağrı

ATV'nin "Son Durak" ile başlattığı akıma Show TV "Gece Hattı" ile katıldı. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, diğer kanallara çağrı yaptı.

 Akşam ekranını uzun zamandır dizilere emanet eden ana akım televizyon kanalları ATV'nin açtığı yolda ilerlemeye başladı.

ATV'nin "Melih Altınok'la Son Durak"la başlattığı gece haber kuşağı akımına Show TV de "Gece Hattı" ile katılmıştı.

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Çalar Saat ve Ana Haber ile en çok izlenen haber bültenlerine imza atan Fox TV, Kanal D ve Star TV'ye de gece haber kuşağı yapmaları çağrısında bulundu...

İşte Ali Eyüboğlu'nun o yazısı:

DİZİ KANALLARININ HABER KUŞAKLARI

Eğlence kanallarının ana haberleri öncesinde “Haber Önü”, “Habere Doğru”, “Sıcak Haber” gibi haber kuşakları yoktu.

Biri başlayıp, başarılı olunca diğerleri onu takip etti...

Sezona Melih Altınok’un sunduğu “Son Durak”la başlayan ATV’nin ardından Show TV de topa girdi. 19 Haziran’dan itibaren Zeliha Saraç’ın sunumuyla “Gece Hattı”, hafta içi her gece Show TV ekranında.

“Çalar Saat” ve ana haberiyle çok izlenen bültenler hazırlayan Doğan Şentürk FOX’ta, Ahmet Hakan Kanal D’de, Nazlı Çelik de Star TV’de gün biterken haber program hazırlamaya başlarsa, fena olmaz. Çünkü eğlence kanallarının prime time kuşaklarını diziye teslim etmesi gibi haber kanalları da konular değişse de konukları değişmeyen tartışma programlarıyla geçiriyor bu zaman dilimini.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.