06.07.2017 11:50

Basın Danışmanları Platformu'nda görev değişikliği!

Abdurrahman Cüneyd Fidancı’dan boşalan Basın Danışmanları Platformu Başkanlığı görevine Bahçelievler Belediyesi Basın Danışmanlarından Vehbi Güleş seçildi.

Platformun ikinci dönem başkanlığını yürüten A. Cüneyd Fidancı’nın Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Konya İl Müdürü olarak göreve başlamasından dolayı boşalan başkanlık görevine, 25 yıldan beri Bahçelievler Belediyesindeki görevini sürdüren Vehbi Güleş üyelerin oy birliğiyle seçildi.

Basın Danışmanları Platformu, İstanbul’daki tüm ilçe belediyeleri ile birçok resmi kurum ve kuruluşun Basın Danışmanlarını bünyesinde barındıran bir mesleki oluşumu olarak, Marmara Belediyeler Birliği’nin desteğiyle 2011 yılında kuruldu.

Platform başkanlık görevine seçilen Vehbi Güleş “Bilgi, tecrübe ve hepsinden önemlisi sevgi paylaşımına dayalı olarak kurduğumuz Basın Danışmanları Platformu, partiler üstü bir prensiple çalışmalarına aralıksız olarak devam edecektir" dedi.

 

Vehbi Güleş kimdir?

1966 Erzurum doğumlu olan Güleş, ilk, orta ve lise tahsilini bir yaşında iken geldikleri İstanbul’da tamamlamıştır. Aralık 1992 tarihine kadar amatör olarak sürdürdüğü mesleğine, bu tarihten itibaren ilçe belediyeleri arasında neredeyse ilk basın bürosunu kuran, ilk yazılı-fotoğraflı ve görüntülü haber servisi yapan, Bahçelievler Belediyesinde devam etmektedir. Basın Danışmanlığının her kademesinde görev alan Güleş, eğitim hayatına halen Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Atatürk Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde devam etmektedir. Kurucuları arasında bulunduğu Basın Danışmanları Platformun başkanlığına seçilen Vehbi Güleş, evli ve ikisi hayatta dört çocuk babasıdır.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.