05.07.2017 17:12

En çok izlenen video belli oldu

Facebook'ta Blossom isimli bir sayfadan paylaşılan video izleme rekoru kırıyor. Yaklaşık 1,5 ay önce paylaşılan video, 344 milyonun üzerinde izlenerek Facebook tarihinin en çok izlenen videosu oldu.

 Sosyal ağ devi Facebook, YouTube kadar popüler olmasa da kullanıcılarına iyi bir video deneyimi sunuyor. Facebook kullanıcıları, istediği kişilerle video paylaşımı yapabiliyor. Fakat kişilerden ziyade sayfalardan yapılan videolar çok daha fazla etkileşim alıyor ve milyonlarca kişiye erişebiliyor.

İşte 19 milyon beğenisi bulunan Blossom isimli bir sayfanın paylaştığı video, bu alanda rekor kırmayı başardı. Gardırop düzenlemeyi eğlenceli bir halde anlatan ve oldukça pratik bilgiler sunan video, kısa sürede yüz milyonlarca kez izlendi ve Facebook’un en çok izlenen videosu oldu.

 

Yukarıda görülen video, 18 Mayıs 2017’de yani yaklaşık 1,5 ay önce paylaşıldı ve 344 milyondan fazla izlendi. Bu sayı, en çok izlenen Facebook videosu anlamına geliyor ve zaman geçtikçe videonun izlenme sayısı artıyor.

Bildiğimiz üzere YouTube’da en çok izlenme rekorunu bulunduran PSY – Gangnam Style şarkısı yaklaşık 2,9 milyar kez izlendi. Fakat şarkının videosu 4 yılı aşkın süre önce yayınlanmıştı. Blossom hesabından paylaşılan videonun bu kadar izlenmesi elbette beklenemez. Lakin zaman geçtikçe daha çok izleneceği ve kırılması güç bir rekoru elinde bulunduracağı aşikar.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.