15.08.2017 11:44

Gazeteci dövmenin cezası bir maç mı?

Milli Takım uçağında duayen spor muhabiri Bilal Meşe'yi yumruklayan Arda Turan Milli Takım'dan uzaklaştırılmıştı.1 maç sonra kadroya çağrılıyor.

 Arda Turan Milli Takım uçağında Milliyet yazarı ve Türk spor basınının duayen ismi Bilal Meşe'yi yumruklamış ve milli takımdan uzaklaştırılmıştı.

Fatih Terim'in gidip yerine Lucescu'nun gelmesinin ardından Arda Turan'ın milli takıma döneceği açıklandı.Yani gazeteci döven Arda Turan'a verilen ceza sadece 1 maçla sınırlı kaldı...

İÇLER ACISI DURUMU YÜKSEL AYTUĞ YAZDI

Bu gelişmeden daha vahim daha garip olanı ise Arda'nın milli takıma dönecek olmasına spor medyasından hiç kimsenin itiraz etmiyor olması.

Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ işte bu içler acısı duruma dikkat çekti.

İşte Yüksel Aytuğ'un o yazısından ilgili bölümler:

GAZETECİ DÖVMENİN CEZASI 1 MAÇ MI?

Gazeteci Bilal Meşe'yi Milli Takım uçağında saldırıp darp eden Arda Turan'ın cezası belli oldu: Bir maç... Arda, Fatih Terim'den boşalan yere gelen Lucescu tarafından takıma yeniden çağrılacak. İyi de Arda'yı gönderen Fatih Terim değil, Futbol Federasyonu'ydu. Peki Federasyon mu değişti? Yoo... Ama Arda bir maçlık aradan sonra yeniden milli formayı giyecek.

SPOR MEDYASI SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ

Garip olan; onca spor yazarı arkadaşım varken, bu garabeti yazmanın yine bana düşmüş olması. Bir duayen gazeteciyi, hem de Federasyon tarafından davet edildiği Milli Takım uçağında, "Seni bu uçağa alanın da..." diye sinkaflı küfürler eşliğinde yumruklamak nasıl bu kadar 'hafif' geçiştirilebilir? Başka
bir ülkede olsa bütün gazeteciler ayaklanmış, tüm ilgili dernek ve kurumlar isyan bayrağı açmıştı.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.