19.10.2017 08:48

iPhone 8'de problem bitmiyor

Apple'ın son modeli iPhone 8 ile ilgili şikayetlerin sonu gelmiyor. Şarj sırasında patladığı iddialarına bir yenisi daha eklendi.

Apple, iPhone 8 serisini 22 Eylül’de yurt dışında satışa çıkardı. Daha önce iPhone 8 Plus modelinin şarj olurken bataryasının şiştiğini sizlerle paylaşmıştık. Bu durumla ilgili bir açıklama yapan Apple, şişen batarya problemini ve olayı incelediklerini belirtmişti. Çin’den gelen yeni iddialara göre bir kadın, geceden şarja taktığı iPhone 8’i Sabah patlamış halde buldu.

İlk olarak bu raporun Çin’den geldiğini, olayın nasıl gerçekleştiğini ve üçüncü parti aksesuarların kullanılıp kullanılmadığı hakkında sınırlı bilgi içerdiğini belirtmek isteriz. Xiaomin isimli bir kadın, babası için aldığı iPhone 8’i gece şarja taktı ve sabah uyandığında, iPhone’unun arkasında kocaman bir delik olduğunu ve dumanlar çıktığını fark etii. Genç kadın, cihazın üzerine hemen su döktüğünü belirtti.


Apple’ın yaşanan bu olaylara sessiz kalması, seride sorun olabileceği görüşünü de güçlendiriyor. İkinci bir Note 7 hadisesinin yaşanıp yaşanmayacağını söylemek için oldukça erken. Yine de, bu olayda mantıklı görünmeyen pek çok ayrıntı var. Ayrıca şu ana kadar ortaya atılan batarya şişme iddiaları iPhone 8 Plus’a aitti ve Çin’de patlayan bu iPhone modeli ise iPhone 8. 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.