14.06.2017 16:08

Kriz büyüyor! 'Paramparça' ekibi de ayaklandı

'Dayan Yüreğim' dizi ekibi parasını alamayınca yapımcının kapısına dayanmıştı. Şimdi de 'Paramparça' dizi ekibi aynı yapım şirketini paralarını ödemedikleri için dava edecek.

 Star TV ekranlarında yayınlanan 'Paramparça', Fox TV'deki 'Dayan Yüreğim' ve Kanal D'de 'Kördüğüm' gibi dizilerin yapımcısı olan Endemol Shine, oyunculardan teknik ekibe kadar kimsenin parasını vermedi. Önce 'Dayan Yüreğim' ekibi ayağa kalktı şimdi de 'Paramparça' ekibi yapım şirketinin kapısına dayanma kararı aldı. Paralar ödenmezse ekip yapım şirketine dava açacak.Bu kararı 'Paramparça'da rol alan Barış Falay duyurdu.

YAPIM ŞİRKETİ 'DAYAN YÜREĞİM' EKİBİNİN EYLEMİ İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Endemol Shine Türkiye geçen 7 Haziran günü, 'Dayan Yüreğim' isimli dizinin oyuncuları ve set ekibinin eylemi ile gündeme geldi. Aralarında, Ege Aydan,Paramparçanın yapımcısına haciz şoku Ece Uslu'nun da bulunduğu bir grup, yapımcı şirketi, paralarını alamadıkları için protesto etti. Aynı gün, Endemol Medya Prodüksiyon Tic. Limited şirketine karşı da bir haciz işleminin yapıldığı anlaşıldı.

PARAMPARÇA DİZİSİNİN ÇEKİLDİĞİ KÖŞKÜN PARASI DA ÖDENMEDİ

Endemol Shine adlı yapım şirketi 'Paramparça' dizisinin çekildiği köşkün kirasını da ödemeyince, köşkün sahibi yapım şirketine haciz davası açtı.

BARIŞ FALAY İSYAN ETTİ

'Paramparça' dizisinin başarılı oyuncusu Barış Falay, "Hem 60 ülkeye satıldı diyorlar hem de paramızı vermiyorlar" diyerek isyan etti. Dizi ekibinin yapım şirketinin kapısına dayanacağını söyleyen Falay, paralar ödenmezse dava açacaklarını söyledi.

İşte Barış Falay'ın o paylaşımı:

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.