25.09.2017 10:06

LeBron James'ten Donald Trump'a ağır sözler: Seni serseri...

Amerikan basketbol ligi NBA'in yıldız ismi LeBron James Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ABD Başkanı Donald Trump'a 'serseri' dedi.

 NBA'de geçen senenin şampiyonu Golden State Warriors'ın yıldızı Stephen Curry'nin Beyaz Saray'a gelmesine yönelik daveti ABD Başkanı Donald Trump'ın geri çektiğini söylemesinin ardından Trump'a ilk tepki NBA yıldızı LeBron James'ten geldi

LeBron James ezeli rakibi olan Stephen Curry için Twitter'dan yaptığı paylaşımda Başkan Trump'a 'serseri' diye seslendi.

Donald Trump, cumartesi günü Twitter mesajında, şampiyonluk ziyareti için Beyaz Saray'a gitmek istemediğini açıklayan Curry için, "Şampiyon bir takım için Beyaz Saray'ı ziyaret etmek büyük onurdur. Görünüşe bakılırsa Stephen Curry tereddüt ediyor. O halde davet geri çekilmiştir" açıklamasını yaptı.

'Sen oraya gelene kadar bir onurdu'

Trump'ın mesajına, tepki gösteren LeBron James, Twitter'da Trump'ı kastederek, "Seni serseri, Stephen Curry zaten gelmeyeceğini söylemişti. Yani ortada davet falan yok. Beyaz Saray'a ziyaret etmek sen oraya gelene kadar bir onurdu" mesajını paylaştı.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.