23.06.2017 17:04

Tesla, müşterilerine özel müzik uygulaması geliştiriyor

Teknoloji dünyasının doymak bilmez adamı, şimdi de Tesla kullanıcılarına özel müzik uygulaması üretmeyi gündemine aldı.

“Neden Spotify veya Apple Music’le çalışmıyor ki?” diyebilirsiniz. İnanın biz de başlarda buna benzer çokça soru sorduk, lakin zaman içerisinde ‘Musk’ın ürettiğini kullan, neden ürettiğini sorgulama’ politikasını benimsemeyi öğrendik.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tesla sözcüsü, “Amacımız, müşterilerimize istediği müziği, diledikleri kaynaktan dinleyebilmeleri için "olağanüstü bir araç içi deneyimi tasarlamak” şeklinde konuştu.

ford tesla karşılaştırma

Araba ve müzik pazarını birlikte değerlendirecek olursak, Spotify’ın 50, Apple müziğin ise 27 milyon aktif kullanıcısı bulunuyor. Ayrıca, Tesla 2016 yılı boyunca diğer Amerikan otomobil markaları Ford ve General Motors modellerinin satış sayısına yaklaşamadı. Kendine bambaşka pazarlar yaratan Tesla'yı nasıl ki bu otomobil markalarıyla karşılaştırmak sağlıklı değilse, sanıyorum akıllarındaki uygulamayı da Spotify gibi bir devle karşılaştırmak da akıllıca olmayacak. Sürekli yenilik, daima yenilenmeyi hedefleyen elektrikli otomobil markası, müşterilerinin memnuniyeti için çalışmalarını devam edeceğe benziyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.