09.10.2017 09:51

TRT'den yeni bir komedi dizisi: Kalk Gidelim

Komedinin deneyimli isimlerinin yer alacağı dizinin tanıtımı da yayınlandı.

TRT1 ekranlarında yakında başlayacak olan Kalk Gidelim isimli dizinin başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Emin Gürsoy’un yer alırken dizinin yapımcılığını Staff Film üstleniyor.

‘Kalk Gidelim’, yıllar evvel doğduğu topraklardan, geleneklerimizle büyüdüğü ailesinin yanından göçerek İstanbul’a yerleşmiş ve özünü unutmuş, biraz da yozlaşmış bir adamın, yıllar sonra İstanbul’da kurduğu kendi ailesiyle beraber tekrar baba ocağına ve özüne dönme serüvenini konu alıyor.

İstanbul’da tanışıp evlendiği karısı ve şimdi yirmili yaşlarda olan çocukları, kahramanımızın büyüdüğü ve yetiştiği ortamdan tamamen uzaktır. Kendisi de aradan geçen yaklaşık yirmi beş senede, ailesini, geleneklerini, adetlerini, yaşam tarzını ve hatta türkülerini bile unutmuştur. İstanbul’un gündelik hayatının telaşında anne- babasından öğrendiklerini çocuklarına öğretmemiştir. Bu aslında ülkemizde yaşanmış ve yaşanmakta olan göç hikayelerinden yalnızca biridir. Mustafa Ali’nin hikayesini ilginç kılan ise yirmi beş yıl sonra yaşadığı yerlere, birlikte büyüdüğü insanlara ve doğaya mecburen de olsa geri dönmesidir.

‘Kalk Gidelim’ dizisi yakında TRT1’de ekrana gelmeye başlayacak!

İşte Kalk Gidelim dizisi tanıtımı: 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.