14.06.2017 17:51

Yumruk yumruğa kavga!

Kısa süre önce ekrana veda eden Evlat Kokusu dizisinin başrol oyuncuları arasında, çekimler sırasında yumruk yumruğa kavga çıktığı öğrenildi. Dizideki ani vedanın sebebi de ortaya çıkmış oldu.

Başrolünü Hande Soral, Sedef Avcı, Barış Kılıç, Murat Han ve Yeşim Salkım’ın paylaştığı “Evlat Kokusu” dizisi, geçen ay başı 9. bölümde ekrana veda etmişti.

Dizide Murat Han ile Barış Kılıç karakterleri birbirine zıt iki kardeşi canlandırıyordu. Barış Kılıç ne kadar fedakar ise aile şirketinde beraber çalıştığı Murat Han ise bir o kadar negatif ve kötü bir adam rolüne hayat veriyordu.

DİZİDEN AYRILAMSININ NEDENİ KAVGAYMIŞ

Murat Han’ın Cevahir rolünü canlandırdığı dizi devam ederken aniden projeye veda etmesi şaşkınlık yaratmıştı. Kendi isteğiyle, karşılıklı anlaşarak diziye veda ettiğini açıklasa da oyuncunun bu ani vedasının altından set kavgası çıktı.

SET ÇALIŞANLARI AYIRMIŞ

İddiaya göre sette iki kardeşi canlandıran Barış Kılıç ile Murat Han arasında oyunculuk tekniği konusunda tartışma çıktı. Dudak tembelliği konusunda başlayan atışma tartışmaya dönüşünce araya set çalışanları girdi.

Yaşanan kavgada Barış Kılıç’a yumruk atmaya kalkıştığı öne sürülen Murat Han’la yapımcının yolları ayrıldı. Murat Han, geçen yıllarda da Ömre Bedel dizisinin setinde yönetmen Nihat Durak’la yaptığı tartışmayla gündeme gelmişti.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.