24.04.2018 12:38

1.5 milyon müşterinin verilerini çaldı!

SunTrust bankası eski personeli, 1.5 milyno müşterinin verilerini çalımakla suçalnıyor. Eğer şüpheler gerçek çıkarsa, SunTrust bankası ciddi bir veri hırsızlığı ile karşı karşıya kalmış olacak.

SunTrust bankası veri hırsızlığı skandalı ile karşı karşıya
Atlanta merkezli finans şirketi, veri hırsızlığı şüphesiyle karşı karşıya kaldı. Uluslararası yatırım, ipotek, varlık yönetimi, menkul kıymet komisyonculuğu ve sermaye piyasası hizmetleri ile ilgilenen SunTrust’ın başı eski personeli nedeniyle derde girebilir. Çalınan veriler arasında müşteri isimleri, telefon numaraları, adresleri ve hesap bakiyelerinin olduğu düşünülüyor.

Her yeni telefon gezegeni biraz daha mı öldürüyor?
Sanayinin ve modern yaşamın gezegene zararlarını ölçen bilin insanları ilginç bir veriye ulaştı. Mobil telefonların son 20 yılda yaygınlaşmasının çevreye nasıl bir etki bıraktığını araştıran bilim insanları, her yeni telefon satın aldığımızda ...

SunTrust, sosyal güvenlik numaraları, hesap numaraları, kullanıcı kimlikleri, şifreler, sürücü belgesi gibi diğer kişisel bilgilerin güvende olduğunu açıkladı.

SunTrust CEO’su Bill Rogers: “Kişisel bilgi güvenliğinin sağlanması, finansal refahın ilerletilmesi için bir amaç olarak temel amacımızdır. Bundan etkilenmiş olan müşterilerden özür dileriz. Hesaplarımızı izledik ve diğer güvenlik önlemlerini artırdık” açıklamasını yaptı.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.