31.03.2020 12:27

31. Ankara Uluslararası Film Festivali ertelendi!

4-14 Haziran tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan 31. Ankara Uluslararası Film Festivali, Corona virüs salgını nedeniyle ertelendi.

Tüm dünyada etkisini gösteren ve Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi olarak tanımladığı koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle toplu etkinlikler, festivaller ve konserler iptal ediliyor. Toplu etkinliklerin yanı sıra insanlar da zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamaya özen gösteriyor.

Bu süreçte iptal edilen birçok festival çevrimiçi film gösterim programları hazırlarken, pek çok sanatçı da sosyal medyadan konserler veriyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla bu yıl 31’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Ankara Film Festivali de koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ertelendi.

Festival yönetimi tarafından yapılan açıklamada,

“Kovid-19 salgını nedeniyle, 4-14 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacak 31. Ankara Uluslararası Film Festivali ileri bir tarihe ertelenmiştir. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere…

“25 Mart 2020 itibarıyla başvuru süreci tamamlanan festivale 1278 başvuru gerçekleşmiş, değerlendirme süreci devam etmektedir, sonuçlar önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. Gelişmeleri web sitemiz ve sosyal medyamız üzerinden takip edebilirsiniz" denildi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.