21.09.2021 11:56

AÇEV'e yeni genel müdür

AÇEV Genel Müdürü olarak görev alacak isim belli oldu.

Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nda (AÇEV) genel müdürlük görevine Senem Başyurt getirildi. Yeni görevine bu ay itibarıyla başlayan Başyurt, AÇEV’e liderlik ederken kurumsallaşma, kaynak geliştirme ve dijitalleşmeye odaklanmayı hedefliyor.

AÇEV ailesine katılmaktan büyük gurur duyduğunu belirten Senem Başyurt, “AÇEV 28 yıldır erken yaştaki her çocuğun güvende, sağlıklı, mutlu ve öğreniyor olması için çalışmalarını sürdüren bir vakıf. Bugüne kadar çalışmalarını heyecanla takip ettiğim bu değerli kurumun bir parçası olmaktan çok mutluyum. Bugüne kadar özel sektörde ve sivil toplumda edindiğim deneyimlerle AÇEV’i daha ileri taşımak ve başarılı çalışmalarına yenilerini eklemek için tüm ekibimizle birlikte heyecanla çalışacağım. Hedefimiz, daha fazla destek ve işbirliğiyle daha fazla çocuk ve ailenin hayatına dokunmak” dedi.

Robert Kolej’den mezun olmasının ardından lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde, MBA eğitimini İngiltere’de Exeter Üniversitesi’nde tamamlayan Başyurt, kariyerine Andersen Consulting’de başladı. Kariyerine yatırım bankacılığı alanında devam ederek Körfezbank, Demirbank ve HSBC’de çalışan Başyurt, Ernst & Young Türkiye’ye kurumsal finansman danışmanlık hizmetleri alanında yönetici direktör olarak katıldı. 2012 yılında Ernst & Young Türkiye Destek Hizmetleri Direktörlüğü görevini üstlenen Başyurt, son olarak 2017’de sivil toplum alanına geçerek Darüşşafaka Cemiyeti’nde genel sekreterlik görevini üstlendi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.