05.07.2018 17:40

Ahmet Hakan'a münasebetsiz yanıtı

Ahmet Hakan'ın bugünkü köşesinden 'münasebetsiz' ifadeleriyle eleştirdği oyuncu Berna Laçin'den Ahmet Hakan'a yanıt geldi.

Medine tweetiyle tartışmalara neden olan oyuncu Berna Laçin, Ahmet Hakan'ın bugünkü köşe yazısına yanıt verdi. Ahmet Hakan'ın münasebetsiz dediği Berna Laçin, "Ahmet Hakan tabii ki benim gündemle ilgili de maddelerini sıralamış. En azından beni birilerine şikayet edip “şuna bi şey söyleyin” “şuna haddini bildirin” demediği için kendisine müteşekkirim Başka “münasebetsizlikler” eylemiş ama olsun, biz onu zaten öyle kabul ettik" yanıtını verdi.

Laçin'in "İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar, psikiyatrlar, psikologlar, toplum bilimciler, hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!'' şeklinde attığı tweet nedeniyle soruşturma açılması ülke gündemine oturdu.

Gazeteci Ahmet Hakan ise kaleme aldığı bugünkü yazısında Berna Laçin hakkında soruşturma başlatılmasını eleştirirken, ünlü oyuncunun paylaşımı için de "münasebetsizlik" dedi. Hakan yazısında "Berna Laçin’in yaptığı şey tek kelimeyle münasebetsizliktir. Fakat münasebetsizlik suç değildir ki! Münasebetsizlik kınanır, ayıplanır, esefle karşılanır falan... Savcının falan devreye girip soruşturma açılması da nereden çıktı!" diye yazdı.

BERNA LAÇİN'DEN YANIT

Berna Laçin, yaptığı paylaşıma "münasebetsizlik" diyen Ahmet Hakan 'a şöyle yanıt verdi.

"Beni birilerine şikayet edip..."

"Ahmet Hakan tabii ki benim gündemle ilgili de maddelerini sıralamış. En azından beni birilerine şikayet edip “şuna bi şey söyleyin” “şuna haddini bildirin” demediği için kendisine müteşekkirim. Başka “münasebetsizlikler” eylemiş ama olsun, biz onu zaten öyle kabul ettik"

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.