18.11.2022 11:55

Aksigorta'da üç atama

Aksigorta, yeni dönemin ihtiyaçları ve şirketin stratejik hedeflerine uygun olarak Kasım ayında önemli organizasyon yapısı değişiklikleri ile üst düzey atamalar gerçekleştirdi.

Aksigorta, yeni dönemin ihtiyaçları ve şirketin stratejik hedeflerini dikkate alarak organizasyon ve üst yönetim yapısında önemli değişiklikleri hayata geçirdi. Bu çerçevede Genel Müdür Uğur Gülen yönetiminde stratejik bakış açısıyla 3 yeni odak alanı oluşturulurken şirket, yeni fonksiyonlarla müşterilerini odağında tutmayı sürdürerek dijital iş birliklerini çok iyi kullanmayı ve bireysel bankacılıkta data analitiğinin gücünden faydalanarak pazar payını artırmayı gündeme aldı.

Aksigorta’nın bireysel bankacılık stratejik odağını destekleyecek şekilde “Strateji ve Bireysel Bankasürans İş Geliştirme Fonksiyonu” oluşturan şirket, Sabancı Topluluğu’nun liderlerini kendi içinden yetiştirme, grup içindeki yetenekleri üst düzey yönetim rollerinde görevlendirme ilkesi doğrultusunda 7 Kasım 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde; Strateji ve Bireysel Bankasürans İş Geliştirme Direktörü görevine Strateji ve Dijital Kanallar Bölüm Müdürü görevini yürütmekte olan Elif Horasan atadı.

Belirsiz koşullar ve yoğun rekabet ortamında, güçlü kurumsal ilişkileri ve geniş dijital iş birliklerini çok iyi kullanarak rekabet avantajı kazanma vizyonu ile 7 Kasım 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere “Reasürans & Stratejik İş birlikleri Fonksiyonu” kuran şirket, ilgili fonksiyon Genel Müdür Yardımcılığı görevine 2010-2016 yılları arasında Aksigorta Reasürans Bölüm Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Marsh McLennan şirketinde Plasman ve Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini yürüten ve yeni göreviyle tekrar Aksigorta’ya dönecek olan Deniz Ceylan’ı getirdi.

Aksigorta ayrıca, değişen müşteri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda çevik takımlarla müşteriyi odağına alan, onu daha iyi tanıyıp uygun çözümler sunan bir şirket için Teknik ve Reasürans Fonksiyonu organizasyonunu “Pazarlama ve Teknik Fonksiyon” adıyla yeniden yapılandırıldı. İlgili fonksiyon altında yer alan ekipler Genel Müdür Yardımcısı Metin Demirel liderliğinde çalışmalarını sürdürecek.
 

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.