24.11.2022 12:13

Amazon ve Marvel'dan FTX için iş birliği

Kripto para borsası FTX'in çöküşü ve Sam Bankman-Fried'in başından geçenler Prime Video'da gösterilmek üzere Amazon tarafından dizileştiriliyor.

FTX çöküşü ve SBF’in dahil olduğu skandallar zinciri film ve dizi sektörünün ilgi odağında yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde iflasa dair bir belgeselin ve uzun metraj filmin yapılacağına dair haberlerin çıkmasının ardından şimdi de Amazon’un, konuyla ilgili 8 bölümlük dizi yapacağı duyuruldu.

Prime Video‘da gösterilmek üzere hazırlanan dizi, Marvel filmlerinde görev almış yönetmen ve yapımcılar Joe Russo, Anthony Russo, Mike Larocca, David Weil ve Natalie Laine Williams gibi güçlü isimlerden oluşan bir kadroya teslim edilecek ve dizinin yapımcılığını AGBO prodüksiyon şirketi üstlenecek. Dizinin senaryosunu ise David Weil tarafından yazılacak.

8 bölüm olarak inşa edilecek dizinin yaşanan iflası hangi açıdan ele alacağı konusunda herhangi bir ayrıntı verilmese de FTX çöküşüne dair detayları SBF’in hayatı ile bağlantı kurularak anlatılacağına dair iddialar basında yer almaya başladı.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.