28.05.2020 10:21

Apple, bakın hangi ödüle layık görüldü...

Apple'ın geçtiğimiz sene piyasaya sürdüğü yeni nesil Mac Pro modeliyle birlikte ile tanıttığı Pro Display XDR ile önemli bir ödül kazandı.

Apple geçtiğimiz sene gerçekleşen WWDC etkinliğinde yeni Mac Pro modelini ve Pro Display XDR isimli ekranını tanıttı. Fiyatı açısından eleştiri oklarının hedefi haline gelen ekran, barındırdığı özelliklerle dikkat çekmeyi başardı.

Apple Pro Display XDR  ile onur ödülünü kazandı
Society for Information Display (SID), 2020 yılının en iyi ekranı Pro Display XDR için Apple’a verdi. 6K ekran çözünürlüğü ve Retina ekranıyla tanıtılan ekran özellikleri ve fiyatıyla da bir kez daha gündeme geldi.

Etkinlikte, Apple Pro Display XDR’ın geleneksel bir LCD ekranda HDR performansı açısından dikkat çekti. 26 yıllık SID ödüllerine layık görülenler, ekran teknolojisi açısından en yeni teknolojiyi geliştirmek üzere çalışan seçkin uzmanlar tarafından belirleniyor. Panel adayları, teknik yenilik derecesine ve ticari önem derecesine göre detaylı bir şekilde değerlendirilmesinin ardından ödüllere hak kazanabiliyor.

Video işleme konusunda profesyonellere hitap edebilecek donanımda olan Pro Display XDR, birçok özelliği de yanında getiriyor. iMac 5K modeline kıyasla yüzde 40 daha büyük olan ekran, nanoteknoloji ismi verilen mat bir özelliği de barındırıyor. Diğer monitörlere göre daha işlevsel olan Pro Display 32 inç LCD ekranı ve 6016 x 3384 (6K) çözünürlüğüyle büyüleyici bir görsel deneyim sunuyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.