01.07.2020 11:41

Apple Design Award 2020 kazananları belli oldu!

2020 Apple Design Award (Apple Tasarım Ödülleri) sahiplerini buldu.

Apple Design Award; tasarım, inovasyon ve teknolojiyi Apple platformlarında en iyi yansıtan geliştiricilerin yaratıcı sanatsallığını ve teknik başarılarını ödüllendiriyor. Bu yılın kazananları ise Almanya, İsveç, Macaristan ve İsrail gibi dünyanın çeşitli ülkelerinden geliştiriciler oldu.

Bu kapsamlı ve güçlü fotoğraf editörü; ayrıntılı denetim özellikleri, farklı ruh hallerine hitap eden filtreleri ve zarif arayüzüyle kendisinden bekleneni sunuyor. Uygulamanın kolayca kullanılabilen Curves yani Eğriler editörü sayesinde her seviyedeki fotoğrafçı sezgisel ve sanatsal ince şık ve renk ayarı yapabilir. Profesyoneller ise Darkroom'un görselleri toplu olarak düzenleyebilme, RAW dosyalarını açabilme ve özel filtreler yaratabilme özelliklerini beğenecek gibi görünüyor. 

Looom, el çizimi animasyonları daha hızlı ve erişilebilir hale getirerek iPad çağına taşıyor. Tecrübeli olmak şart değil. Elinizle ya da Apple Pencil ile çizebilir, ardından yeni bir asetat eklemek için ekranı yukarı kaydırabilirsiniz. Daha önce çizdiklerinizi soluk bir halde görmeye devam edeceksiniz. Hobi olarak çizim yapanlar için yeterince kolay ama profesyoneller için de yeterince güçlü. Kare hızını hassas bir biçimde ayarlayabilen eğlenceli araçlar ve fazlası sayesinde Looom’da animasyon yapmak göz korkutmuyor. Çizim tahtasına geri dönmek keyifli. 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.