21.04.2018 09:10

Araç içi yakıt ödeme sistemi başlıyor

Chevrolet, ara içi yakıt ödeme sistemi için beklenen startı verdi. Dünyanın ilk gömülü araç içi yakıt ödeme sistemi Chevrolet ve Shell iş birliği ile yapıldı.

Chevrolet ve Shell sürücülere dijital ödeme deneyimi sunmak için bir araya geldi. Geliştirilen yeni sistem ile Chevrolet kullanıcıları, arabalarını terk etmeden yakıtlarını kredi kartı veya mobil cihaz kullanarak ödeyebilecekler. Ödeme sistemi, aracın dokunmatik ekranından erişilen Chevrolet Marketplace uygulaması üzerinden çalışıyor. Sürücü, araç içi ekranda taliatları takip ederek, arabanın benzin deposunu açabilecek.

Marketplace uygulaması da kullanıcıya dijital bir deneyim sağlayacak. Dolum sonrasında, Marketplace’ta belirtilen ödeme sisteminden yakıt ödemesi kesiliyor. Uygulama ayrıca kullanıcının yemek siparişi vermesine, akşam yemeği rezervasyonu yapmasına, park veya otel bulmasına, araçların dokunmatik ekranı aracılığıyla Shell marka markalı istasyonları bulmaya ve ödeme yapmasına izin veren ilk araç servisidir.

in-dash yakıt sistemi şu anda sadece Chevrolet araçlar için kullanılabilir. 2018 yılı sonunda 4 milyondan fazla araç, in-dash yakıtı seçeneğine sahip olacak.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.