23.05.2018 15:38

Bahçeli'nin hedef gösterdiği Nevzat Çiçek'ten Yusuf Has Hacip'le cevap!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Twitter üzerinden ismini de vererek tehditkar cümleler kurduğu gazeteci Nevzat Çiçek, Bahçeli'ye cevap verdi.

 MHP lideri Devlet Bahçeli, partisi MHP ile ittifak kuran AKP'nin Kürt oylarını kaybettiği yönündeki
yorumları nedeniyle gazeteciler Nevzat Çiçek ve Gürkan Hacır'ı isimlerini de vererek "fitne merasimi"
yapmakla suçlamıştı.

Bahçeli, "Diyorlar ki, “MHP’ye Kürtler oy vermez. Sayın Erdoğan bu nedenle oy
kaybediyor.” Bu çevreler, Cumhur İttifakı’na çomak sokmak için deve olsalar iğne deliğinden geçecekler. Hele bir Gürgan Hacır, hele bir Nevzat Çiçek ve türevleri var ki, sanırsınız fitne geçit merasimi yapıyor!" ifadelerine yer vermişti.

Bahçeli bir dizi tweet atmış ve son olarak da "Demiş ki Yusuf Has Hacib: “Dil aslan gibidir, eşikte yatar;
dikkat etmezsen eğer başını yer. Dilinden çeken insan ne der işit, bu sözü kulağına küpe et.” Sevinci az, kaygısı çok, öveni az, söveni çok olan insan hasımları, insanlık azmanları sizinle işimiz daha bitmedi!" mesajını iletmişti.

NEVZAT ÇİÇEK CEVAP VERDİ

Gazeteci Nevzat Çiçek, Devlet Bahçeli'ye Twitter üzerinden cevap verdi. Çiçek de Bahçeli gibi bir dizi tweet attı ve son mesajını Yusuf Has Hacip ile bitirdi. İşte Çiçek'in paylaşımları:

"MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün bir dizi twit atarak ismimi de vererek fitne geçit merasimi yaptığımızı ifade ederek hedef gösterdi... Öncelikle bir hususun altını çizeyim Ben gazeteciyim ve gazeteci değerlendirme yapar...Her dönem olduğu gibi siyasiler o değerlendirmeyi beğenir yada beğenmez ama isim vererek gazetecileri hedef haline getirmez ve getirmemelidir...

Kaldı ki 15 Temmuz duruşu ile ilgili bugüne kadar MHP ile ilgili olumlu düşüncelerimi her programda dile getirdim çünkü buna inandım. Bunun çok ciddi eleştirildim ama ben öyle inandım.

Cumhur ittifakıyla ilgili inandığım bir değerlendirmeyi birilerinin hoşuna gitsin yada gitmesin diye yapmıyorum... İhtimalleri sıralayarak olumlu yada olumsuz kısımlarını kesin hüküm cümeleri kurmadan seyirci ile paylaşıyorum...Bu bakımdan programlarda hoşa gitmeyen yorumlar sonrası isim vererek hedef haline getirmek doğru bir davranış değildir...Bu bakımdan bunu kınadığımı ve üzüldüğümü özellikle ifade etmek istiyorum. Çünkü program boyunca mesaj atan MHP başta olmak üzere her vekilin açıklamalarını zaten veriyoruz...Hassasiyetlerini paylaşıyoruz

Ez cümle ben gazetecilik yapmaya çalışıyorum, mayınlı alanlarda geziyorum... Tetikçilik yapmıyorum.
Kimsenin değerlerine hakaret etmiyorum. Bana göre hakikat neyse onu söylüyorum. Birlerinin hoşuna
gitsin diye de bir şey söylemem... Devlet Beyin naifliğine yakıştıramadım...

Yusuf Hac Hacib’in dediği gibi: “İnsan süsü, yüz; yüzün süsü, göz; aklın süsü, dil; dilin süsü, sözdür.”

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.