21.07.2018 10:34

BİK Genel Müdürü Yakup Karaca için FETÖ iddiası

BİK'in Genel Müdürü ilahiyatçı Yakup Karaca hakkında tam da "FETÖ ile mücadele ne durumda sorusunun sorulduğu günlerde" dikkat çeken bilgiler ortaya çıktı.

 Basın İlan Kurumu (BİK), resmi ilanlar ile kamu kurum kuruluşlarına ait reklamların, gazete ve dergilerde yayınlanmasına aracılık ediyor. BİK, gazete ve dergileri, dönemsel veya şikâyete bağlı olarak mevzuat ve Basın Ahlak Esasları kapsamında denetliyor.

Kısacası kurum Türk basını için ayrı bir önem taşıyor.

BİK'in Genel Müdürü ilahiyatçı Yakup Karaca hakkında, tam da "FETÖ ile mücadele ne durumda sorusunun sorulduğu günlerde" dikkat çeken bilgiler ortaya çıktı.

Karaca'nın, FETÖ çatı davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Alaaddin Kaya ve FETÖ'den firari Hakan Şükür ile çekilmiş fotoğrafları bürokraside elden ele dolaşıyor.

Karaca'nın, Zaman Gazetesi eski İmtiyaz Sahibi Alaaddin Kaya ile bir tatil köyünde beraber fotoğraf çektirdiği görülürken, fotoğrafta Karaca'nın esas duruşta beklemesi de dikkat çektiyor.

Ayrıca Karaca'nın, Hakan Şükür ile de çektirdiği fotoğraftan, çok samimi olduğu anlaşılıyor. Basın İlan Kurumu'nun Sultanahmet'teki merkezinde çekilen fotoğrafta Karaca'nın, Şükür'ün elini tuttuğu görülüyor.

Kaynak: odatv

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.