08.07.2020 13:00

Bilişim 500, 26 Ağustos'ta düzenlenecek!

İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye – 2019 Araştırması'nın sonuçlarının açıklanacağı Bilişim 500 Ödül Töreni 26 Ağustos 2020 Çarşamba günü dijital ortamda gerçekleşecek

Dünya genelinde yaşanan ve ülkemizi de derinden etkileyen Korona Virüs salgını, birçok iş sürecinin yeniden tasarlanmasına neden oldu. BTHABER Şirketler Grubu bu değişime hızla ayak uydurarak, pek çok iş sürecini dijital ortama taşıyarak “İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye – 2019 Araştırması’nın sonuçlarının açıklanacağı Bilişim 500 Ödül Töreni’ni dijital ortamda gerçekleştirecek.

Her yıl merakla beklenen Bilişim 500 raporu, 26 Ağustos günü dijital ortamda gerçekleşecek olan tören sonrasında Bilişim 500 özel yayını olarak tüm ilgili kişi ve kurumlara ulaştırılacak.

Türkiye’de girişimci sayısı ve bu girişimcileri destekleyen yatırım oluşumlarının sayısının hızla artmasıyla, girişimcileri ve yatırımcıları buluşturacak yeni platformlara ihtiyaç doğdu. BThaber tarafından 21 yıldır kesintisiz bir şekilde gerçekleştirilen, Türkiye bilişim sektörünün en önemli referansları arasında yer alan “İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye 2019 Bilişim 500” Araştırması ve Yayını, bu konuda en etkili platform ve “Pazar Yeri” olarak ön plana çıkıyor.

Bilişim 500 Araştırması’nın bu yılki teması ise medeniyetin ilk adımlarının atıldığı Göbeklitepe’den esinlenilerek ‘yine Anadolu’dan doğacak’ olarak belirlendi. Bilişim 500 Araştırması ve yayını, Türkiye’de yatırım yapmak isteyen yabancı firmalar için de önemli bir referans kaynağı olarak kabul görüyor. Bu yönüyle Bilişim 500 araştırması, yayını ve töreni ile oluşan zengin kapsamıyla bilişim sektörü yatırımcıları için ideal bir “Pazar Yeri” statüsü oluşturuyor.

Dijital ortamdaki Bilişim 500 Ödül Töreni, gerçek töreni aratmayacak şekilde tasarlandı. Danışma, stant alanları ve stant görevlileri ile doğrudan konuşma gibi birçok imkanın yer aldığı dijital tören kapsamında ayrıca panel ve girişimcilerle yatırımcıları buluşturan platformlar da yer alacak. Törenden bir gün sonra 27 Ağustos günü ise Bilişim 500’e başvuru yapmış şirketler, Türkiye’de faaliyet gösteren yerli ve uluslararası yatırımcıların yer aldığı bir platformda sunum gerçekleştirebilecekler.

 

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.