16.10.2019 10:55

Çalışanların yükünü hafifletecek sanal robotlar iş başında

Yeni nesil otomasyon şirketlerinden biri olan Robusta, yapılanmasını hızlandırdı.

Şirket Robusta RPA isimli ürünü ile finanstan insan kaynaklarına, müşteri ilişkilerinden satın almaya kadar tüm iş akışlarını yazılım robotları aracılığıyla hızla otomasyona geçiren projelere imza atıyor. Sanal robotlar göreve başlıyor diyebiliriz.

Robusta RPA ile sanal robotlar iş başında
Tanıtımı yapılan Robusta RPA, manuel süreçleri yapay zeka destekli ürünlerle birlikte otomatik hale getiriyor. Gelişmiş sanal robotlar standart iş süreçlerini de böylece otomatikleştiriyor. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Robusta Genel Müdürü Murat Dayanıklı, ““Ofis çalışanlarının gün içerisinde zaman ayırdıkları pek çok rutin, tekrar eden ve öngörülebilir görevleri bulunuyor. Bu görevler şirketlerin iş yükünü artırmanın yanı sıra çalışanların daha katmadeğerli işlere odaklanmalarını zorlaştırıyor. Çalışan davranışını taklit edebilen otomasyon teknolojileri yardımıyla işleri hızlandıran, iş süreçlerinin kalitesini ve tutarlılığını artıran, işlerin ölçeklenebilmesini destekleyen ve maliyet avantajı sağlayan çözümümüz RPA şirketlere verimlilik kazandırıyor. Tekrarlı işleri çalışanların üzerinden alan sanal robotlar ile firmalar artık işlerinin ana fonksiyonlarına odaklanabiliyor.” dedi.

Ayrıca Robusta Ürün Geliştirme Direktörü Mustafa Orakçı da yapay zekanın iş dünyasının bir parçası haline geldiğine değindi. Yeni ürün ile şirketlerin verimliliklerinin 5 kata kadar artacağının altını çizdi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.