29.11.2017 14:31

Careem Türkiye’ye genel müdür

Platform Türkiye'deki faaliyetlerini hızlandırıyor.

 Kuzey Afrika, Türkiye ve Pakistan dahil olmak üzere Geniş Ortadoğu Bölgesi’nde yer alan 12 ülkenin 80’i aşkın şehrinde faaliyet gösteren araç çağırma hizmeti Careem; Ocak 2017’de İstanbul ile girdiği Türkiye pazarındaki büyüme hedefleri çerçevesinde Türkiye Genel Müdürlüğü’ne Dilara Demir Kısakürek’i atadı.

Careem Gelişen Pazarlar Direktörü İbrahim Manna atamayı “Careem olarak her zaman yerel yeteneklere güvenmeyi ve onlara yatırım yapmayı amaçlıyoruz. Bugün Dilara Demir Kısakürek’i Careem Türkiye ailesinde gördüğümüz için çok mutluyuz. Onun teknoloji endüstrisinde ve data analizindeki göze çarpan başarıları ile telekomünikasyon alanında önde gelen şirketlerdeki geniş kapsamlı işletme deneyimi, şirketimiz için büyük bir kazanım olacaktır” sözleriyle değerlendirirken Careem Türkiye Genel Müdürü Dilara Demir Kısayürek konuyla ilgili şu yorumda bulundu:

“Türkiye’deki faaliyetlerine bu yılbaşında başlayan ve kısa sürede çok ciddi bir büyüme kaydeden bu platformun bir parçası olmak beni heyecanlandırıyor. Mahremiyetten ödün vermeden hayatlarını kolaylaştıran teknolojileri kullanıcılarımıza sunmak odaklandığımız alanlardan biri olmaya devam edecek. Kullanıcılar için en iyi ulaşım seçeneği olmak ve kaptanlarımız için daha fazla iş imkanı yaratarak istihdamı artırmak öncelikli amacımız.”

Bilkent Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Dilara Demir Kısakürek’in teknoloji ve bankacılık sektöründe 20 yılı aşkın deneyimi bulunuyor. Kariyeri süresince Turkcell’in farklı departmanlarında görev alan Kısakürek, Careem Türkiye Genel Müdürü olarak atanmadan önce, Turkcell Marka Yönetimi ve İletişim Direktörü olarak görev yapıyordu.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.