20.03.2019 09:13

Çukur dizisine bomba transfer!

Pazartesi akşamları Show’da reyting rekorları kıran ve başrollerinde Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisine yeni bir transfer gerçekleşti.

 Oyuncu Elif Baysal yeni bölümlerde rol alacak. İşte detaylar..

HANGİ ROLDE OYNAYACAK?

Elif Baysal’ın dizide, Mahsun karakterinin annesi karakterine hayat vereceği söyleniyor. Ancak, nasıl bir karakter olacağı ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor. Önümüzdeki bölümlerde diziye dâhil olması bekleniyor. Şimdi Elif Baysal kimdir? Açıklayalım.

ELİF BAYSAL KİMDİR?
1957 yılında Amasya’da dünyaya gözlerini açmıştır. 14 yaşından itibaren Yeşilçam’da seslendirmen olarak görev almaya başlamıştır. O dönemdeki pek çok ünlü isme sesiyle hayat vermiştir. Semra Uçar, Neriman Köksal, Necla Fide, Deniz Akbulut, Göksel Kortay, Diler Saraç, Ayten Erman seslendirme yaptığı oyuncular arasında gelmektedir. 2000’li yıllardan itibaren dizi ve filmlerde oyuncu olarak rol almaya başlamıştır. Daha çok ufak rollerde ya da bölüm oyuncusu olarak görev yapmıştır. Yanında seslendirmenlik işine de devam etmiştir. 1999 yılında Bücür Cadı dizisinde ufak bir rol almıştır. 2002 yılında başrolünde Tarık Akan’ın bulunduğu Koçum Benim dizisinde oynamıştır. 2003 yılında Hırçın Menekşe, 2004 ve 2005 yılında da Melekler Adası dizilerinde kendini göstermiştir. Arada pek çok televizyon filmi çalışmaları olmuştur. Aşk Bir Hayal, Ezel, Muhteşem Yüzyıl, Umutsuz Ev Kadınları, Dila Hanım, Paramparça, ve Bizim Hikaye diğer oynadığı diziler arasında gelmektedir.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.