17.03.2020 12:59

D&AD'den coronavirus güncellemesi....

Son başvuru tarihi uzatıldı.

D&AD Ödülleri’nin daha önce 11 Mart olarak belirlenen son başvuru tarihi coronavirus salgını nedeniyle 26 Mart’a çekildi.

Son başvuru tarihinin ileri bir tarihe ertelenmesinin yanı sıra fiziksel teslimat gerektiren kategorilerde başvuruların gerçekleştirilmesi konusunda karşılaşılan zorlukların giderilmesi adına Press & Outdoor, Art Direction ve Direct kategorilerinde yeni dijital başvuru seçenekleri eklendi. Diğer kategorilerin başvuru seçeneklerinde ise herhangi bir değişiklik yok.

D&AD tarafından yapılan açıklamada; çalışan, konuşmacı, jüri ve katılımcıların sağlık ve güvenliklerinin bir numaralı öncelik olduğu, durumun yakından takip edildiği, hem festival hem de jüri değerlendirmeleri için alternatifler seçeneklerin masada olduğu belirtildi. Bu konudaki planların kısa süre içince detaylarıyla birlikte duyurulacağının belirtildiği açıklamada, jüri değerlendirmelerinin gerçekleştirileceği de özellikle vurgulandı.

Daha önce D&AD 2020’nin 19 – 21 Mayıs tarihlerinde Londra’da The Old Truman Brewery’de gerçekleştirileceği, ödüllerin ise 21 Mayıs tarihinde düzenlenecek törenle dağıtılacağı duyurulmuştu.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.