25.01.2018 11:31

DEİK’in iletişim ajansı ‘U’PR oldu

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), iletişim danışmanlığı ajansı olarak ‘U’PR İletişim ve Danışmanlık’ı seçti.

‘U’PR, DEİK’e stratejik medya ilişkileri, konu ve gündem yönetimi, lider iletişimi ve kriz iletişimi alanlarında hizmet verecek.

2013 yılı başında "It's all about you" mottosuyla yola çıkan 'U'PR’ın müşterileri arasında; İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği- İKMİB, Medyacity, Global Satshow, Expo Turkey by Qatar, Eurasia Airshow ve Schreder gibi kurum ile projeler yer alıyor.

1986 yılında kurulan Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu-DEİK, Türk özel sektörünün dış ticaret, uluslararası yatırımlar, hizmetler, müteahhitlik ve lojistik başta olmak üzere, dış ekonomik ilişkilerini yürütme; yurt içi ve yurt dışında yatırım imkânlarını araştırma; Türkiye'nin ihracatını artırmaya katkı sağlama ve benzeri iş geliştirme çalışmalarını koordine ediyor.

11 Eylül 2014 tarihinde çıkarılan 6552 Sayılı Kanunla yeni bir yapıya kavuşan DEİK, "Türk özel sektörünün dış ekonomik ilişkilerini yürütme" görevini tamamıyla üstlenmiş olup, Kurucu Kuruluşları, üyeleri ve İş Konseyleri ile birlikte, Türkiye'nin önde gelen girişimcilerinin ve iş dünyası temsilcilerinin oluşturduğu gönüllü bir ‘iş diplomasisi' örgütüdür.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.