10.08.2018 11:16

Demirören medyada skandal kovma gerekçesi

Posta gazetesinde yazılarına son verilen Yazgülü Aldoğan’ın gazete yönetimi tarafından işten çıkarma gerekçesine Odatv ulaştı...

Posta gazetesi Emre İskeçeli yönetimi tarafından Aldoğan’ın işten çıkarma gerekçesi sosyal medya paylaşımları gösterildi.

Demirören Medya, fesih gerekçesinde Yazgülü Aldoğan’ın “15 Temmuz gecesi yalanları” ve “Asla unutmayacağız öz kardeşimi katledenleri, köprüye götürenleri şu anda itibarsızlaştırılanları ve masum olduğu halde saldıranları” ifadelerini paylaştığını belirtti.

Fesih belgesinde, “İşbu paylaşımlarınızda tarafsızlığınızı ve eleştiri sınırlarını aşmış olmanız işyerinde olumsuzluklara neden olmuş ve şirketimiz açısından iş ilişkisinin sürdürülmesi beklenemez bir hal almıştır” diye belirtildi.

Aldoğan’ın tazminat hakkı ödenmeden işine son verilmişti.

Aldoğan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Yazgülü Aldoğan tek başına bir kadındır, arkası, cemaati, klübü, şusu busu yoktur, hak hukuk da malum, sürünsün biraz zihniyetine ne çabuk geldik? Bundan sonrası hukuk mücadelesidir, siz okurlarıma o pek kızdıkları sosyal medyadan veda ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.