19.01.2019 11:24

Dünyanın ilk Byton Place’i açıldı!

Byton müşterileri ile daha kapsamlı satış ağı kurabilmek için ilk Byton Place‘i Şangay‘da açtı.

2019 ortalarında Şirket, Chongqing’de açılacak olan ikinci Place ile, yıl sonuna kadar toplam mağaza sayısını 30‘a çıkarmış olacak.

İlk Byton Place açıldı, hedef 2019 sonuna kadar 30 mağaza!
Hedefleri arasında 2019’un sonuna kadar Çin’de 30 mağaza açmak olan Byton, Pekin ve Şangay dahil olmak üzere birinci ve ikinci kademe şehirleri kapsayan Guangzhou, Shenzhen, Nanjing, Chongqing, Hangzhou, Chengdu, Kuzey Amerika ve Avrupa‘da yapacağı mağaza açılışları için Çin‘deki büyümeyi takip edecek.


Byton CEO’su Dr. Carsten Breitfeld, “Bu bir yer açılışı ve ürün geliştirmesi olduğu gibi, ilk üretim aracımız olan M-Byte‘ın satışını arttırabilmek için önemli bir fırsat olacak.” dedi. “Çevrimiçi ve çevrimdışı kanallarını birleştiren Byton’un amaçlarından bir diğeri de satış öncesi,satış sırasında ve satış sonrasında kapsamlı hizmetler sunabilmek. Aynı zaman da müşteriler ile iletişim açığını kapatmak.“ diye ekledi.

Mağaza, ürün teşhirine odaklanan geleneksel bayilik modellerinin aksine, müşterileri markaya bağlamak için dizayn edilmiş. Mağazalarda müşterilerin yenilikçi ürünleri AR, VR ve Paylaşılan Tecrübe Ekranı isimli simülatörler ile deneyimleme imkanı bulunuyor.


İlk araba teslimatını 2019 yılı sonuna kadar Çin‘deki müşterilere teslim etmeyi hedefleyen firma, 2020 yılı sonuna kadar ABD ve Avrupa teslimatlarını tamamlamayı planlıyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.