12.01.2018 16:31

Efekt şirketi satıldı!

GOT efekt şirketi olan Mackevision, Accenture tarafından satın alındı. Mackevision Got efekt çalışmalarıyla büyümesinin ardından yeni bir planlamaya dahil oluyor.

GOT efekt şirketi Mackevision

Accenture, Mackevision’ı satın alarak 2018’e hızlı bir başlangıç yaptı. Şirketin planlarında artırılmış gerçeklik için dijital içerik ve yeni nesil deneyimler oluşturmak bulunuyor. Mackevision’ın satın alınması Accenture için anlamlı görünmese de danışmanlık firması gittikçe 3D ve kapsamlı bir ürün içeriği geliştiriyor. Accenture Interactive, artırılmış ve sanal gerçeklik gibi araçları kullanarak yeni nesil müşteri deneyimleri yaratmayı amaçlıyor.

Mackevision’un içeriğinin en bariz örnekleri, filmlerdeki ve yayın videosundaki CGI görsel efektleridir. Mackevision, Game of Thrones üzerindeki görsel efekt çalışmaları sayesinde bir Emmy ödülü de kazandı.

Mackevision’un hizmetleri birden fazla sektörde kullanılmaktadır. Mackevision ayrıca, sanal sergi salonları, kiosklar, güçlendirilmiş ve sanal gerçeklik ve fiziksel eşyaların dijital ikizleri için içerik oluşturuyor.

Finansal şartları açıklanmayan anlaşmanın, her iki firmanın da geleceği için yararlı olacağı düşünülüyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.