13.03.2018 18:11

EGD, sanayinin geleceğini tartışacak

Ekonomi Gazetecileri Derneği, Sanayi 4.0'ı ile değişecek üretim anlayışını ele alacak.

 Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD), Sanayi 4.0'ı ile değişecek üretim anlayışını ele alacak. Otomasyona dayalı, beşeri sermayenin azaldığı, robotlarla üretim yapan dijital fabrikalar temelli üretimin nasıl şekilleneceğine ilişkin öngörüler ve beklentiler gündüzümün en önemli konu başlıklarından. Ekonomi basınının da yakında ilgilendiği konuya ilişkin "21. Yüzyılın Dijital Fabrikaları" konulu bir açık oturum düzenlenecek.

CUMA GÜNÜ TÜYAP'TA

Bu kapsamda EGD, Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği ENOSAD ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) iş birliğiyle düzenlenecek açık oturum 16 Mart Cuma günü saat 15.00'de TÜYAP WIN Eurasıa 2018 Fuarı'nda yapılacak.

KONUŞMACILAR

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek oturumun açılış konuşması ENOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Halıcı tarafından yapılacak. Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak'ın yönetiminde yapılacak açık oturumun konuşmacıları; Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Galip Cansever, Nrw Invest Türkiye Müdürü Dr. Adem Akkaya, Elopar Yönetim Kurulu Başkanı ve İSİFED Onursal Başkanı Mehmet Sandal, Toyota Kıdemli Başkan Yardımcısı Necdet Şentürk, Mıtsubıshı Electrıc Corporation Fabrika Otomasyonu Yurtdışı Stratejik Planlama Dep. Kıdemli Müdür Yardımcısı Hajime Sugıyama olacak.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.