02.06.2018 12:39

Fatih Portakal’dan o iddialara 3’lü cevap!

FOX TV’nin şehir hastaneleri ile ilgili haberinin yalan olduğu iddialarına ilişkin kayıtlara dün akşamki bültende kapsamlı bir cevap verildi.

 FOX TV’nin Mersin Şehir Hastanesi’nde yaşanan sıkıntılara ilişkin yaptığı haber Türkiye’de gündeme oturdu. Hastaların, hastaneyle ilgili önemli problemleri olduğunu dile getiren Fatih Portakal ve ekibi, durumu bina içinde yaptığı röportajlarla ekrana taşıdı.

DEĞNEKLERİ SİNİRLENİP BIRAKTIM

Ancak Mersin Şehir Hastanesi yönetimi güvenlik kamerası kayıtlarını yayınlayarak röportaj yapılan Kemal Alp Köker isimli vatandaşın kayıtların bir bölümünde koltuk değneklerini elinden bıraktığını ve gerçek bir hasta olmadığını savunmuştu. Kemal Alp Köker ise kendisine verilen raporda ‘ayağında kırık olduğunun’ yazıldığını ve hastanenin içinde sinirlenip bir an için koltuk değneklerini bırakarak yürüdüğünü kabul etti. Köker A Haber’e verdiği röportajda aynı zamanda AK Parti seçmeni olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı desteklediğini dile getirdi.

BİZ HABERİMİZİN ARKASINDAYIZ

FOX Ana Haber spikeri Fatih Portakal da dün akşam yayınlanan bültende hem Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a hem Mersin Belediye Başkanı’na hem de haberin yalan olduğunu iddia eden medya organlarına cevap verdi. Portakal, “Sadece aksaklıkların yaşandığı yerde bu aksaklıkları hissettirelim, yetkililer önlem alsın diye haber yaparken, birileri bizi yalancılıkla birilerinin adamı olmakla suçluyor. Türkiye’de gazetecilik unutulduğu için biz bunu yaptığımız için onursuzca davranıyorlar. Biz haber yapıyoruz, haberimizin arkasındayız. Toplumsal haberleri yapmakla mükellefiz. Kim kurmaca yapıyor, kim onursuz davranıyor, hepsini bir bir anlatacağım” dedi.

BAKANA DAVA AÇTILAR

Portakal ayrıca Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın ‘Birileri bunlara haber yaptırıyor’ sözleri için iftira davası açtıklarını söyledi.

İşte Fatih Portakal ve ekibinin yalan haber iddialarına karşı dün haber bülteni içinde yer alan cevaplar:

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.