18.11.2022 10:39

Fazla Gıda'da üst düzey atama

Fazla Gıda Ticari Faaliyetler ve Operasyonlar Genel Müdür Yardımcılığını üstlenecek isim belli oldu.

Teknoloji tabanlı bütünsel atıl ürün yönetim çözümleri geliştiren ve firmaların fazla ürünlerini en yüksek ekonomik, sosyal ve çevresel fayda ile döngüsel ekonomiye kazandıran Fazla Gıda’da ticari faaliyetler ve operasyonlar genel müdür yardımcılığına Onur Erdinç atandı.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 2000 yılında mezun olan Onur Erdinç, kariyerine GSK’da satış ve pazarlama departmanında başladı. Burada geçirdiği sekiz yılda birçok farklı alanda deneyim kazanan Erdinç, GSK’nın Türkiye’deki en büyük  markalarını yönetti ve yeni ürünlerin pazara açılım süreçlerinde rol oynadı. Ardından Küresel Satış Akademisi projesinin bir parçası olarak Avon’a geçiş yapan Erdinç, geliştirdiği projelerle etkin ve verimli bir çalışma ortamı kurulması konusunda öncü çalışmalara imza attı. Türkiye’de iş planlama, içgörü stratejisi ve ticari faaliyet alanlarında değer yaratmaya devam ederken Fas, Mısır ve Suudi Arabistan gibi Kuzey Afrika ve Orta Doğu ülkelerinde stratejik planlama, süreç koordinasyonu, proje takibi ve değer odaklı çalışma konularında deneyim kazandı.

20 yıllık kurumsal kariyerinin ardından ticari faaliyetler ve operasyonlar genel müdür yardımcısı olarak Fazla Gıda’ya katılan Erdinç, yeni görevine ilişkin düşüncelerini, “Bugün küresel anlamda ele alınması gereken en can alıcı konu Dünya’nın iyiliği. Bu iyilik hâlinin sağlanabilmesi adına alınabilecek en güçlü aksiyonlar ise sorumluluk bilinci ile kaynakların verimli kullanımı ve sürdürülebilir sistemler kurulması ile israfın önüne geçilmesi. Günümüzün en önemli konusunu dert edinen ve bu alanda teknolojiden güç alan bir girişimde çalışacak olmaktan mutluluk duyuyorum. Fazla Gıda’nın atıl kapasiteye dayalı ekonomik modeller kuruyor olması da buradaki süreçlerin ve sonuçların iyileştirmesi için yapacağım çalışmalar konusunda beni oldukça motive ediyor” sözleriyle ifade etti.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.