10.06.2021 11:51

Geleceğin futbolcuları için işbirliği!

UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru olan Pepsi, TSYD işbirliğiyle futbolu desteklemeye ‘Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri' projesi ile devam ediyor.

Pepsi ve 11 ilde 1700 üyesi bulunan Türkiye’nin en önemli basın kuruluşlarından biri olan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) geleceğin futbolcuları için bir araya geliyor. 

UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru olan Pepsi, TSYD işbirliğiyle futbolu desteklemeye ‘Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’ projesi ile devam ediyor. 

Ankara, Eskişehir ve İzmir’de gerçekleşecek olan seminerlerde ünlü futbolcular genç futbolseverlere deneyimlerini aktarırken, spor konusunda uzman hekimler yetenek sürdürülebilirliği konusunda bilgi verecek. Seminere katılacak genç yeteneklere ise pet şişelerden geri dönüştürülmüş formalar hediye edilecek. Proje kapsamında ÇEVKO tarafından üç ile yerleştirilen geri dönüşüm istasyonlarıyla çevrenin, doğanın ve ekosistemin korunmasına katkıda bulunulurken, aynı zamanda futbolun güçlenmesine ve genç yeteneklere destek olunabilecek.

PepsiCo’nun içecek grubu markalarından Pepsi UEFA Şampiyonlar Ligi sponsorluğu ile futbola olan desteğini uzun yıllardır sürdürüyor. Pepsi ve 11 ilde 1700 üyesi bulunan Türkiye’nin en önemli basın kuruluşlarından biri olan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) geleceğin futbolcuları için bir araya geliyor. 

İşbirliğiyle hayata geçirilecek olan ‘Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’ kapsamında, genç futbolcuların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla buluşmalar düzenlenecek. Ankara, İzmir ve Eskişehir’de yapılacak olan ‘Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’nde, eğitmen desteğini ise TSYD ve ÇEVKO sağlayacak. 

Proje kapsamında, ÇEVKO Vakfı desteği ile Ankara-Yenimahalle, İzmir-Karşıyaka ve Eskişehir -Tepebaşı‘na geri dönüşüm üniteleri yerleştirildi. Temmuz ayına kadar bu istasyonlarda toplanan pet şişeler geri dönüştürülecek. Buna ek olarak pet şişeden geri dönüştürülmüş formalar da proje kapsamında eğitim alan çocuklara hediye edilecek. 

 
 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.