04.03.2021 10:06

Gillette-Milliyet Yılın Sporcu adayları seçildi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in katılımıyla gerçekleşen toplantıda yılın sporcu adayları seçildi

P&G’nin lider erkek bakım markası Gillette iş birliği ile bu yıl 67.’si düzenlenecek dünyanın en uzun soluklu spor ödülleri projesi olan Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için dev jüri ESA Arena’da toplandı. Milliyet Spor Müdürü Tayfun Bayındır ve P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Büyük Jüri Toplantısı’na, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, TFF Başkanı Nihat Özdemir, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TTF Başkanı Cengiz Durmuş, spor medyasının temsilcileri katılırken, belirlenen aday adayları arasından toplam 7 kategori için seçim yapıldı. 

Ödüllere aday olan isimler ve takımlar önümüzdeki günlerde halka duyurularak oylamaya açılacak. Oylama, Mayıs ayının sonuna kadar Milliyet Gazetesi ve www.yilinsporcusu.milliyet.com.tr adresi üzerinden gerçekleşecek.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.