03.08.2017 11:11

Graniser Seramik, Karnaval İletişim’i seçti

Seramik sektöründe geliştirdiği kaliteli, tasarım odaklı, çevreci ve fonksiyonel ürünleriyle 20'nci yılını kutlayan Graniser Seramik, iletişim faaliyetlerini 'Karnaval İletişim' yönetiminde hızlandıracak.

Türkiye’nin lider seramik karo üreticileri arasında bulunan Graniser Seramik, yeni pazarlar ve yeni yatırımlarla büyüme atağına geçmesinin yanı sıra pazarlama ve iletişim faaliyetlerine de hız verecek. Yeni işbirliği kapsamında ajans, Graniser Seramik’e medya ilişkileri, içerik yönetimi, pazarlama iletişimi, proje yönetimi ve etkinlik yönetimi alanlarında hizmet verecek.

Karnaval İletişim güçlü markalarla büyüyor

Stratejik iletişim danışmanlığı alanında hizmet veren Karnaval İletişim, 2014 yılından bu yana kendi sektöründe lider markalarla başarılı çalışmalara imza atıyor.

Marka imajına katkı sağlayan doğru projeleri, güçlü medya iletişimi stratejileri ve interaktif etkinlik planlamaları ile markayı tüketici ile birçok farklı platformda bir araya getiren ajans, çözüm ortaklarına ölçülebilir sonuçlar sağlıyor.

Ajansın müşteri portföyünde mobilyadan, ev tekstiline, otomasyondan, inşaata, motosikletten finans, gıda ve ankastreye kadar farklı sektörlerden Erpiliç, Graniser Seramik, Yamaha Motor, Newjoy, Silverline Ankastre, Hager Group, Berker, Cottonbox, Balance Güneşli, Addo Furniture gibi güçlü markalar bulunuyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.