21.02.2020 15:33

Haluk Levent'in bebek bezi reklamı şaşırttı

Müzik kariyerinin yanı sıra, Ahbap Platformundaki çalışmalarıyla da sık sık gündeme gelen Haluk Levent, yeni bir markanın reklam yüzü oldu.

 

Bu markanın, bir bebek bezi markası olması da dikkat çekti. 11 Şubat itibariyle ekrana gelmeye başlayan reklam filminin duyurusunu, Haluk Levent kendi Twitter hesabından yaptı. Ve firma ile yaptığı reklam anlaşmasında, kendi gelirinin yanı sıra “200 öğrencinin her ay 300 TL burs ödemesi” maddesinin olduğunu belirtti, bursların yatmaya başladığını da ekledi. Sosyal medyada en fazla yorumlanan içerik de bu detay oldu.

Sosyal Medyada da yer buldu

Haluk Levent’in, özellikle yardım çalışmaları ile sosyal medyada aktif olduğunu görüyoruz. Levent, reklam filmiyle de sosyal medya kullanıcılarının paylaşımlarına yansıdı.

MTM Medya Takip Merkezi’nin sosyal medya ölçümleme servisi Digilup sonuçlarına göre, 10 bini aşkın  paylaşımda, bu reklam çalışması yorumlandı.

Sanatçının ekranlarda görülmesi sevenlerinin pozitif yorumlarına neden olurken, reklamın bir bebek bezi markasına ait olması izleyiciyi şaşırttı. Reklamda da bebeği ağlayan bir anneye yardımcı olan Haluk Levent, sosyal medyada takdir edildi.

Markanın yerli olduğu vurgulandı:

Reklam kurgusunun başarılı olmadığını anlatan paylaşımlar da oldu.

 

Bebek bezi ile ilgisi olmayanlar da Haluk Levent’in reklam yüzü olduğu markaya dair görüşlerini paylaştı.

 

Reklamda soruları yanıtladı

Reklamı izleyenlerin akıllarında beliren ilk soru, önceden tahmin edilmiş ki kampanyaya, bu sorunun yanıtlanması da dahil edilmiş.

Haluk Levent, hazırlanan reklam filmlerinden birinde, bu soruyu yanıtlıyor.

Neden bebek bezi reklamında oynadığı sorusuna “Anlatacağım” cevabını veren Levent, beklenen cevabı başka bir videoyla açıklıyor. Videoda “bugüne kadar hiçbir reklam filminde oynamadığını” söyleyen ünlü sanatçı, Baby Turco bezlerinin katkısız olmasının ilgisini çektiğini, tesislerde inceleme yaptıktan sonra işbirliğine ikna olduğunu anlatıyor. Reklamı izlemek için tıklayın: https://www.youtube.com/watch?time_continue=74&v=9kpZG-Dx7ck&feature=emb_logo

 

60 bin etkileşim

Haluk Levent’in kendi sosyal medya hesabından da paylaşarak, sosyal medya etkileşimine katkıda bulunduğu Baby Turco markası, 60 bini aşan etkileşime ulaştı.

Bu da markanın, marka yüzü seçiminde doğru bir karar verdiğini gösteriyor. Özellikle; ürünün katkısız olması, fiyatı ve yerli marka olması kampanya ile ilgili yorumlarda öne çıkıyor.

 

 

Haluk Levent’in diğer reklamları

Haluk Levent, bu filmde, daha önce reklam filminde oynamadığını söylüyor ama aslında, geçen yılın başında da şaşırtıcı bir kampanyada izlemiştik kendisini. Allianz’ın #dünyatersinedönse  #AllianzSeninle kampanyasında yer alan Haluk Levent, o filmdeki tarzıyla da izleyiciyi şaşırtmayı başarmıştı. İşte Allianz reklamındaki Haluk Levent ve kampanya detayları: https://www.medyaloji.net/makale/haluk-levent-guvenilirligi-reklamda_6685.html

 

n.kabaoglu@medyaloji.net

https://twitter.com/Neslihan_Kbgl

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.