16.07.2019 16:49

Hayat öpücüğü olarak sinema

Sinema zincirinden sinemanın insan hayatındaki yerini hatırlatan bir kampanya.

 Günün başladığını bildiren alarm sesi, ayılmak için biraz kahve, telefon yardımıyla dayanılabilir hale gelen yolculuk, mesai, havanın kararması ve ardından bir sonraki alarmla noktalanacak uyku… Pek çoğumuza hiç de yabancı gelmeyen bir döngü, değil mi?

Sinema zinciri Cinemark Hoyts’un Geometry Arjantin imzalı filminde sunulan ve bu döngü, yaşam belirtisi gösteremeyen bir robota ait. Döngüyü biraz olsun kıran ve robota “robot” olmadığını hatırlatan şeyse, bir parça beyazperde.

Geometry Arjantin CEO’su Karina Aiello, “Bizi heyecanlandıran ve gururlandıran kampanyalar vardır, bu da onlardan biri. Müşterilerine hatırlanmaya değer ve günlük rutinlerini aksatacak bir deneyim yaşatma niyetindeki bir müşteriyle tanıştık. Çıtayı hep bu hisle yükselten bir müşteri… Bu da mesajla önerinin yüzde yüz örtüşmesini sağlıyor. Ajansta yalnızca mesaj vermenin yeterli olmadığını, markanın da ona uygun hareket etmesi gerektiğini söyleriz. Burada Cinemark Hoyts da seyirciyle duygularıyla bağlantı kuruyor ve ben de kampanyanın, markanın özünü ilettiğini düşünüyorum.” diyor.

Kampanyadan duyduğu mutluluğu dile getiren Geomerty Arjantin CCO’su Tony Waissmann ise ajans ve müşteri arasında muazzam uyumu vurguluyor. Reklam filminden ziyade kısa filmvari bir iş hazırlamaya gayret ettiklerini belirten Waissmann, anlattıkları öykünün de salt gerçekliği gösterecek, güçlü bir içgörüyle şekillendiğini söylüyor.

Sinemanın sosyal bir deneyim olduğunu belirten Cinemark Hoyts Pazarlama Direktörü Laura Najlis ise kampanyaları aracılığıyla, sundukları deneyim ve sinemanın insanların hayatındaki önemi üzerine konuşmak istediklerini belirtiyor. 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.