27.10.2018 11:07

Huawei’den dikkat çekici videolar

Huawei, yeni telefonlarındaki özelliklerini gözler önüne sermek adına YouTube sayfasında yeni videolar paylaştı.

Huawei, ürettiği telefonların güçlü yönlerini yeni bir film serisi ile anlatıyor. Şirket, eğlenceli ve kolay anlaşılır filmler ile akıllı telefonların dikkat çekici özelliklerini ve kullanım detaylarını kullanıcılarına aktarıyor.

Huawei Mobile Türkiye’nin YouTube kanalında izleyiciler, akıllı telefonların kullanıcıların hayatlarını nasıl kolaylaştırdığını keşfetmeye davet ediliyor. Ortalama 40 saniye süren, kısa ve eğlenceli filmlerle, kullanıcıların hayatlarına dokunan işlevleri tanıtan film serisi, toplam 7 filmden oluşuyor. Ünlü model Didem Soydan ve yetenekli oyuncu İlker Kızmaz’ın da yer aldığı film serisinde; gece çekimi, pil performansı, 5X Hybrid Zoom özelliği, yapay zeka fotoğrafçılığı, teknik servis ayrıcalıkları, dayanıklılık ve telefondan telefona kolay geçiş uygulaması Phone Clone gibi konulara esprili bir dille değiniliyor.

Mate 20 Pro kısa bir süre önce tanıtılmıştı 2018 yılının en iyi akıllı telefonları arasında gösterilen modellerden Mate 20 Pro, Leica imzalı 3’lü kamera sistemiyle fark yaratıyor. Özellikle düşük ışıkta çok iyi performans sergileyen Mate 20 Pro, aynı zamanda detaylı fotoğraflar çekmek için 40 megapiksel kameraya destek veriyor. 7 nm üretim süreciyle üretilen Mate 20 Pro’da Kirin 980 işlemcisi bulunuyor. Android 9 yüklü gelen Huawei Mate 20 Pro’da 3.120 x 1440 piksel çözünürlüklü 6,3 inç AMOLED ekran yer aldığını söyleyelim. Mate 20 Pro’nun Türkiye satış fiyatı henüz belli olmasa da telefonun yüksek fiyattan satışa sunulacağını şimdiden söyleyelim.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.