16.01.2018 14:03

Ipsoslu Araştırmacılar Antalya’da Toplandı.

Türkiye’nin en geniş araştırmacı kadrosuna sahip araştırma şirketi Ipsos Türkiye, 12 – 14 Ocak tarihlerinde tüm çalışanlarıyla Antalya’da toplandı. 3 gün süren organizasyonda 2018 planları paylaşıldı.

Ipsos Türkiye, diğer Ipsos şirketleri arasında Avrupa ve Ortadoğu Bölgesinde büyümeyi sürdüren ülkelerin başında geliyor. 2018 yılında da şirket yeni nesil ürün ve hizmetleriyle de büyümeye devam edecek.

Toplantıda konuşma yapan Ipsos CEO’su Sidar Gedik şunları iletti: “2017 yılı genel olarak diğer son 3-4 yıl gibi bol çalkantılı hatta fırtınalı bir yıldı. Buna rağmen Ipsos olarak Türkiye’de hedefimizden şaşmadan ilerlemeye devam ettik ve her yıl olduğu gibi 2017’yi de büyüme ile kapatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarıda her bir Ipsoslunun ayrı ayrı önemli katkıları var, tekrar tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.

2018 yılı bizim için dönüşümün başlangıcı olacak. Bu dönüşümle çalışma yöntemlerimizi ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlama yaklaşımımızı daha da güçlendirmeyi amaçlıyoruz. İş yapış kültürümüzün, müşteri portföyümüzün, faaliyet gösterdiğimiz coğrafyaların sınırlarını esneteceğiz, genişleteceğiz. Ayrıca, her zaman olduğu gibi Ipsos, 2018’de de, çalışanların kendisini iyi hissettiği, başarıların birlikte yakalandığı, hep daha iyisinin hedeflendiği ve sonra da keyfinin sürüldüğü bir yer olmaya devam edecek.”

Ipsos Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika CEO’su Shane Farrell da toplantıya katılan global konuklar arasında yer aldı.

 

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.