24.06.2019 12:10

Johnson & Johnson’da üst düzey ayrılık

Global CMO Alison Lewis görevinden ayrılıyor.

 Medikal cihazlar ve ilaç alanında faaliyet gösteren üç ana şirketiyle dünyanın 60 ülkesinde yaklaşık 125 bin çalışanıyla faaliyet gösteren Johnson & Johnson‘da Global CMO Alison Lewis, şirkette geçirdiği yaklaşık altı yılın ardından görevinden ayrılıyor.

Johnson & Johnson adına konuşan bir yetkili, Alison Lewis’in ayrılmasının yeni iş modelleriyle ilgili olduğunu belirtti. Johnson & Johnson ürünlerini her gün 1 milyardan fazla tüketicinin kullandığı bilgisinin paylaşıldığı açıklamada yeni iş modelinin benimsenmesinin ardındaki nedenler arasında şirketin daha verimli çalışması, büyüme potansiyeli yüksek kategorilerdeki yatırımların artırılması ve tüketicilerin hayatlarında daha olumlu etkilerin yaratılması sayıldı.

Söz konusu açıklamada yeni iş modeline dair detaylar verilmedi ama CMO pozisyonuna yakın gelecekte yeni bir ismin getirilmesi gibi bir planın olmadığı belirtildi. Şirketten gelecek ay ortasında ayrılacak Lewis’in ayrılık nedeni ve başka bir şirkete geçip geçmeyeceği de belirsiz.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.