20.09.2018 13:01

Kıvanç Tatlıtuğ ders verdi…

Mavi Jeans, yeni reklamında Kıvanç Tatlıtuğ ile çalıştı. Bu hafta ilk kez ekrana gelen reklamda, Kıvanç Tatlıtuğ, kişisel gelişim önerilerinde bulunuyor.

 Kıvanç Tatlıtuğ ders verdi…

Mavi Jeans, yeni reklamında Kıvanç Tatlıtuğ ile çalıştı. Bu hafta ilk kez ekrana gelen reklamda, Kıvanç Tatlıtuğ, kişisel gelişim önerilerinde bulunuyor.

Mavi Jeans, bundan önce de Kıvanç Tatlıtuğ ile çalışmış, bir süre Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin’i marka yüzü yapmıştı. Markanın, bu isim seçimlerinin oldukça olumlu sonuçlar getirdiğini düşünüyorum.

Bu reklamda, Tatlıtuğ izleyiciye, yeni bir yolculuğa çıkmayı anlatarak, kişisel gelişim önerilerinde bulunuyor. Örneğin; “kendi yolunu kendin çiz” diyor, “yorulacaksın ama sınırlarını zorla” şeklinde yönlendiriyor ve “asıl önemlisi, vardığın yer değil, vazgeçilmez yol arkadaşın” vurgusu yapıyor.

Burada Kıvanç Tatlıtuğ’un yol arkadaşı tabi ki Mavi Jeans!

Ben, Kıvanç Tatlıtuğ’u biraz tutuk buldum bu reklamda. Kendi popülerliği ve estetik yapısı olmasa, reklam pek öne çıkamayacak. Ama, ünlü oyuncunun çok hayranı olduğunu ve hayranlarının çoğunun genç olduğunu düşünürsek, anlattıklarının bir ders niteliğinde olmasını olumlu buldum.

Peki, sosyal medya kullanıcıları reklamı nasıl yorumlamış?

Sosyal medya sonuçları genelde olumlu…

#hepmiçokmaviyiz hashtagiyle ekrana gelen reklamın duyurusu önceden yapıldı.

MTM’nin sosyal medya çözümü Digilup verilerine göre; reklam, 2.506 paylaşıma konu oldu. Yorumlar genel olarak olumlu, “Yol Arkadaşım” vurgusu, başarılı bulunmuş.

Kıvanç Tatlıtuğ’un aldığı reklam ücretiyle, kendisine saat aldığı, paylaşımlara yansımış.

Sosyal Medya sonuçlarına göre ayrıca; Sen Anlat Karadeniz dizisiyle öne çıkan Ulaş Tuna Astepe’nin bu reklamda oynamasıyla ilgili beklentiler, dile getirilmiş.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.