11.12.2018 13:10

Mbaye Diagne, en çok konuşulan futbolcu

MTM Medya Takip Merkezi tarafından her ay düzenli olarak hazırlanan sporda medyanın en çok konuşulanlar araştırmasında 3-9 Aralık tarihleri arasında Mbaye Diagne zirvede yer aldı.

    MTM Medya Takip Merkazi tarafından düzenlenen en çok konuşulanlar listesinde bu hafta sporun önde gelen futbolcuları yer aldı.

Lig'de tarihin en ilginç sezonlarından biri yaşanırken üç büyük İstanbul takımları dışındaki takımların yükselişi dikkatlerden kaçmadı. Geçmiş sezonlarda gol kralının büyük bir oranla büyük takımlardan çıkarken bu yıl gol yollarında sıkıntı yaşamaları göze çarpıyor. Kasımpaşa'nın yıldız ismi Mbaye Diagne, gol krallığı konusunda açık ara farkla lider durumda olurken gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiriyor. Diagne, medyada en çok konuşulan futbolcular listesinde de 251 haberle ilk sırada yer alıyor.

Trabzonspor'da Onur Kıvrak'la birlikte kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz hakkında 247 haber yapılırken listede ikinci sırada yer aldı.

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe'de forvet oyuncusu İslam Slimani, gol yollarındaki kısırlığıyla tepkileri üzerine çekerken 214 haber adediyle üçüncü sırada yer aldı.

Beşiktaş'ta uzun süredir forma şansı bulamayan Ryan Babel ise listenin dördüncü sırasında yer aldı.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.