07.08.2020 11:24

MEB ile DTO'dan Mesleki Eğitim İşbirliği

Milli Eğitim Bakanlığı ile İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri Deniz Ticaret Odası arasında Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Teşrifleriyle Video Konferans Yöntemiyle yapıldı.

Toplantıda, 4 Denizcilik Meslek Lisesi İçin Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü İmzalandı.

İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası’nın (DTO) Ağustos ayı Meclis Toplantısı, 6 Ağustos 2020 Perşembe günü, video konferans yöntemiyle yapıldı. Toplantıya, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bakan Yardımcısı Mahmut Özer katıldı. Toplantıda, Bakanlık ile Odamız arasında 4 denizcilik meslek lisesi için Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandı. 

İMEAK DTO Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katılan Bakan Ziya Selçuk, imzalanan protokolün hayırlı olmasını dileyerek, DTO’nun okullara verdiği desteğe teşekkür etti. Bakan Selçuk, “Milletin çocukları için ne yapsak azdır. Bundan sonra da elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Toplantıda konuşan İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, iş dünyası olarak yıllardır mesleki eğitimin önemini vurguladıklarını belirterek, “Mesleki eğitim ile reel sektörün birbirine entegre edilmesi yolunda atılan vizyoner adımlarda kendisi de eğitimci olan Sayın Bakanımızın önemli katkıları bulunuyor. Cesur ve kararlı politikaları sayesinde yeni ve dinamik bir mesleki eğitim modeline geçiyoruz.” dedi.   

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.