15.01.2019 09:57

MediaMarkt Türkiye'ye yeni İnsan Kaynakları Direktörü!

MediaMarkt Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları Direktörü Seçil Namruk oldu!

İnsan kaynakları alanında 15 yılın üzerinde bir deneyimi bulunan Seçil Namruk, aynı zaman da Türkiye’nin En Etkili 50 İK Lideri arasında da yer alıyor!

Seçil Namruk’un kariyer başarıları neler?
Kariyerine 2002 yılında Merck Sharp & Dohme’da başlayan Seçil Namruk, 2007 – 2011 yılları arasında Nike Türkiye ve İsrail‘in İnsan Kaynakları Departmanı’nda görev aldı. 2011 – 2013 yıllarında Bunge‘nin Türkiye İnsan Kaynakları Ülke Müdürlüğünü yürüttükten sonra KPMG Türkiye‘ye katılarak İnsan Kaynakları ve İç İletişim Direktörü görevini üstlendi. 2017 yılında PepsiCo‘nun Uluslararası İ.K. Çözümleri Liderliğini üstlenen Namruk, artık MediaMarkt Türkiye‘de İnsan Kaynakları Departmanının Direktörü oldu.

Üsküdar Anadolu Lisesini tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesinde Jeofizik Mühendisliği üzerine lisans eğitimini tamamladı. Ardından CSF La Salle & Maine Üniversitesinde İşletme ve Yönetim üzerine MBA programını tamamladı.

Çalıştığı firmalarda “Top Employer” gibi ödüllerinin alınması, transformasyon ve verimlilik çalışmaları, çalışan bağlılığının artırılması ve İ.K. süreç yapılandırması gibi bir çok projeye imza attı.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.