14.05.2020 13:47

Meslekte Üstün Hizmet Ödülü ünlü gazeteciye verilecek!

Uluslararası Rotary Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ‘Meslekte Üstün Hizmet Ödülü'nün bu yıl alınan yönetim kurulu kararı Gazeteci Ahmet Genç'e verilmesi kararlaştırıldı.

Yaklaşık 200 ülkede 1 milyon 250 bin üyesi ile dünyanın en büyük sivil toplum örgütü olan Uluslararası Rotary Kulübü, Birleşmiş Milletler’de sandalyesi olan dünyadaki tek sivil toplum örgütü olarak, dünyada polio (çocuk felci) hastalığını sona erdiren kulüp olarak tanınıyor. Rotary 2420. Bölge tarafından her yıl düzenlenen ‘Meslekte Üstün Hizmet Ödülü’ yapılan toplantıların ardından sahibini buldu. Birçok adayın gündeme geldiği görüşmeler sonucunda ödülün bu yıl ‘Kadrajın Öte Yüzü’ kitabı ile meslekte 20. yılını bitiren Ağrılı Gazeteci Ahmet Genç’e verilmesi kararlaştırıldı.

Alınan yönetim kurulu kararının ardından karar Ahmet Genç’e bildirilirken, ödülünün Covid-19 virüsü nedeniyle ilk defa telekonferans yöntemiyle verileceği duyuruldu. 18 Mayıs Pazartesi günü yapılacak olan törene Rotary 2420. Bölge Guvernörü Nezih Bayındır, İstanbul Levent, Sarıyer, Maslak başkanlarının yanı sıra çok sayıda kulüp yöneticisinin yer alacağı açıklandı. Ödül töreninde Gazeteci Ahmet Genç’in ‘Türkiye’de Basın’ konulu bir söyleşi yapacağı ifade edildi.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.