29.01.2020 10:02

Michelin Yıldızlı Chef Brandworks ile el sıkıştı

Michelin Yıldızlı Chef Michael Riemenschneider, Türkiye'de açacağı otel ve restoranların iletişim çalışamları için Brandworks İletişim Danışmanlığı ile anlaştı.

Pierre Gagnaire, Micheal Bras ve Gordon Ramsay gibi önemli şeflerle çalışarak edindiği birikim ile Türk ve dünya mutfağı arasında güçlü bir bağ kurmayı amaçlayan Alman asıllı şef Michael Riemenschneider, Türkiye’de açacağı otel ve restoranlar için kurumsal iletişim, lider iletişimi, proje ve medya iletişimi alanlarında hizmet almak üzere Brandworks İletişim Danışmanlığı ile anlaştı.

Dünya mutfağının yanı sıra geleneksel Türk mutfağına ait birbirinden lezzetli reçeteleriyle konuklarını yepyeni tatlarla buluşturma hazırlığında olan Riemenschneider Karaköy, Levazım ve Bodrum’da “Spektr by MR” ve “Atelier Celine” isimli restoranlarını açmaya hazırlanıyor.

Brandworks İletişim ise ulusal ve uluslararası şirketlerin yer aldığı geniş ve itibarlı müşteri portföyüne, kurumsal ve pazarlama iletişimi alanında stratejik danışmanlık hizmeti sunuyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.