19.04.2019 11:28

NTV'ye sert 'cevap' tepkisi!

NTV'de yayınlanan Yakın Plan programında GENAR Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş'ın CHP'ye yönelik sözlerine CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tepki gösterdi.

 Açıklamasında NTV'ye de tepki gösteren Canan Kaftancıoğlu, 'Canlı yayınında hakkımızda yalan ve iftiralarla iğrenç bir karalama kampanyası yapıldığı halde cevap hakkımızı kullanmamıza müsaade etmedi' dedi.

Canan Kaftancıoğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, NTV'nin cevap hakkı kullanmalarına müsaade etmediğini belirterek, İhsan Aktaş'ı yalanladı. Kaftancıoğlu'nun açıklamaları şöyle:

'YARGIYA VE TOPLUM VİCDANINA TESLİM EDİYORUM'

"NTV'deki Yakın Plan programında İhsan Aktaş, CHP'yi terör örgütleriyle ilişkilendirerek oy çalmakla itham etmiştir. Delilsiz, ispatsız bu açıklamalar yalandır, iftiradır ve suçtur. İstanbul halkının iradesine saygısızlık yapan Aktaş'ı yargıya ve toplum vicdanına teslim ediyorum.

Ayrıca NTV canlı yayınında hakkımızda yalan ve iftiralarla iğrenç bir karalama kampanyası yapıldığı halde cevap hakkımızı kullanmamıza müsaade etmedi. Tekrar ediyorum kimsenin hakkını yemeyiz ama hakkımızı, İstanbul halkının hakkını da asla yedirmedik, yedirmeyeceğiz."

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.