06.11.2018 12:36

PR News Ödülleri'nde onur ödülü Pret-a-PR’ın

Pret-a-PR, 11 Nisan Dünya Parkinson Günü için gerçekleştirdiği ‘Beyin Pili Hastalarının Guinness Dünya Rekoru’ etkinliğiyle, PR News'in “Sağlık İletişimi Ödülleri”nde etkinlik yönetimi dalında onur ödülü aldı.

Beyin Pili Hastaları Derneği (BeyPilDer)’nin iletişim danışmanlığını yürütmekte olan Pret-a-PR, ABD merkezli PR News tarafından düzenlenen ve sağlık iletişiminin dünya çapında en başarılı iletişimcileri, inisiyatifleri ve kuruluşlarını tespit eden; 23 Ekim tarihinde Baltimore’da Marriott Waterfront'da gerçekleşen “Healthcare Communication Awards - Sağlık iletişimi Ödülleri” töreninde “Etkinlik Yönetimi” kategorisinde onur ödülünün sahibi oldu.

11 Nisan 2018 Dünya Parkinson günü etkinlikleri kapsamında, Parkinson hastalığına ve beyin pili tedavisine dikkat çekmek amacıyla Anadolu Ateşi, Medipol Eğitim Sağlık Grubu ve Türk Hava Yolları’nın sponsorluğunda #uniteforparkinson hashtagi ile başlattığı iletişim kampanyası sonucunda bu ödüle layık görülen Pret-a-PR, dünyadan ve Türkiye’den toplam 329 beyin pili ameliyatı geçirmiş hasta ile Türkiye’de tıpta tedavi alanında ilk defa bir Guinness Dünya Rekoru’na BeyPilDer ile birlikte imza attı. Rekorun sonunda, yıl boyunca beyin pili ameliyatı geçirmiş hastaların toplumda farklı hobilerle yer alabilmesi için BeyPilDer’e destek sunan Anadolu Ateşi önderliğinde oluşturulan “Parkinson Perküsyon Takımı”nın sahne alması ile renklenen organizasyon, Guinness Dünya rekoru ile birlikte ödül töreninin en dikkat çekici etkinliklerinden biri oldu.

Ödülü alan Pret-a-PR Ajans Başkanı Dr. Dilara Kantemir Toros, “İletişim ve pazarlama sektörünün entelektüel bilgi erişim merkezi olan PR News tarafından her yıl düzenlenen Healthcare Communication Awards ’da finale kalmak bile bir Türk ajansı olarak bizler için büyük bir mutluluktu. Onur ödülü ile de bu mutluluğumuz taçlanmış oldu. İletişim dünyasının belki de hizmet edilmesi en çetin sektörlerinden biri olan sağlık alanında, dünyanın en önemli PR ajansları ve sağlık kurumları ile yarıştık. Yılın en seçkin iletişim girişimlerinin ve programlarının arasında, kırdığımız bir Guinness Dünya Rekoru ile yer aldık. Kısaca; bir ilke imza atarak buraya geldik. Ülkemizin adını daha birçok uluslararası projede duyurmaya devam edeceğiz” dedi.

PR News tarafından sağlık iletişiminin gücünü anlatmak, başarılı örneklerin devamlılığını sağlamak ve standartlarını belirlemek için önemli bir fırsat yaratan bu ödüllere halkla ilişkiler ajanslarının yanı sıra, sağlık kurumları ve kar amacı gütmeyen kurumlar da katılabiliyor.

Yorumlar

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.